Home Afspraken Patiënteninfo Algemene info Contact

ROUTEBESCHRIJVING

privÉ praktijk te aartselaar

De praktijk is te vinden in de Kleistraat 112, 2630 Aartselaar. Aartselaar ligt iets ten zuiden van Antwerpen en is makkelijk bereikbaar via de A12 (Antwerpen - Boom - Brussel) en via de E19 (Antwerpen - Mechelen - Brussel).

route vanuit Gent of BredaVanuit de richting Gent of Breda

Op de ring van Antwerpen: uitrit A12 Wilrijk - Boom - Brussel.
Onder de Bevrijdingstunnel door en viaduct over rijden.

De eerste stoplichten voorbijrijden en dan onmiddellijk de 1ste doorsteek rechts. Volg de paralelle weg met de A12/Boomsesteenweg. Aan de stoplichten van de Mc Donalds links de Boomsesteenweg over.

Volg de Kontichsesteenweg. Aan de eerste stoplichten rechts (dit is de Baron van Ertbornstraat). De eerste straat links is dan de Kleistraat. Nummer 112 bevindt zich aan de linkerkant van de weg.

Vanuit de richting Brussel via de A12


Volg de A12, ga onder de Rupeltunnel door. U bevindt zich nu op de Boomsesteenweg. Na de derde stoplichten de doorsteek nemen. U bevindt zich nu op de paralelle weg van de Boomsesteenweg. Aan de stoplichten is links de Mc Donalds, rechts Protime.

Daar gaat u naar rechts, en neemt u de Kontichsesteenweg. Aan de eerste stoplichten rechts, dit is de Baron van Ertborn straat. De eerste straat links is dan de Kleistraat. Nummer 112 bevindt zich aan de linkerkant van de weg.

route vanuit Brussel of AntwerpenVanuit de richting Brussel of Antwerpen via de E19

Volg de E19 en neem de uitrit (7) Kontich / Aartselaar. Volg richting Aartselaar.

Aan de eerste stoplichten naar rechts en aan het kruispunt rechtdoor.

Vervolgens na ongeveer 1 km een T-kruispunt, en daar neemt u rechts. Dat is meteen al de Kleistraat.

Nummer 112 bevindt zich aan de rechterzijde.